Детайли за продукта

Azenis FK510V94 215/55 R17

Категория Леки автомобили
Сезон Летни
Размер 215/55 R17
Теглови индекс 94
Скоростен индекс V
Модел Azenis FK510
* Препоръчителна цена от доставчик
/Базова цена/
328.00 лв.
Цена: 226.32 лв *Всички цени са с включен ДДС
Вземи сега Купи и заяви монтаж

Нашите сервизи са в 13 града: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Хасково, Благоевград, Враца, Кърджали и Силистра.

0 dB

  • Посочената базова цена, препоръчана от доставчик, е калкулативна. От нея се формират отстъпките за притежателите на карти MOTOEXPERT и корпоративните клиенти.
    Гумите в промоция нямат базова калкулативна цена. Обявената цена за тях е крайна и от нея не се предлагаг отстъпки.
    Общи условия

Нашият нов върховен модел AZENIS FK510 дава висока сигурност, превъзходна динамика, както и подобрена икономичност. С иновативната си смес от материали, футуристичния си дизайн и събрания от нас опит от десетките хиляди километра на състезателното или тестовото трасе, FALKEN AZENIS FK510 е пример за нашето най-ново high-end поколение гуми. Сега можете сами да се убедите в изключителните резултати напътя. Знаем, че ще бъдете впечатлени.

• Увеличената като цяло част от негатива на протектора, заедно с широките надлъжни линии и заоблените раменни контури осигуряват първокласно представяне на мокра настилка и гарантира най-добрата защита от аквапланинг.
• Високият брой BLADE-SIPES (малки разрези в блоковете на протектора) оптимизира контактната повърхност при завиване и позволява ефективно изолиране на водната струя на настилката.
• Чрез последователното прилагане на 4D-Nano Design технологията нашите инженери създадоха иновативни каучукови смеси, които освен високото ниво на сцепление предлагат и висока издръжливост на износване и по-ико- номичен разход на гориво.
• Концепцията на протектор ACP (ACP = ADAPTIVECONSTANT PRESSURE) гарантира равномерно разпределение на налягането в областта на контактната повърхност. Повишава качеството на спиране, стабилността при следване на посока, както и динамиката на движение и позволява равномерно износване на протектора.

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА
• Отлично поведение на мокра и суха пътна настилка.
• Ниско ниво на шума във всички скоростни диапазони.
• Отлични аквапланинг характеристики.
• Възможно най-висока сигурност и контрол.
• Първокласно придържане към следата при движение в права посока и при завои.
• Висока стабилност при бързи завои.
• По-кратък спирачен път.

РАЗМЕРИ:
17 - 21 инча, серии 25 - 55
Скоростен индекс: Y / (Y)*
*над 300 km/h
AZENIS FK510

Оставете своята оценка за продукта * Всички полета са задължителни

Сцепление на сухо
Сцепление на мокро
Усет на настилката
Прогресивност
Износване
Комфорт

Добави коментар * Всички полета са задължителни

Коментари (3)

R R

15.06.2018
Azenis FK510

Отлично обслужване. Засега съм много доволен от гумите. За втори път взимам ои нямам никакви забележки. Със сигурност бих закупил гуми отново от тук.

Стефания

17.04.2018
Azenis FK510

5***** Много добро обслужване.

Тинко Иванов

09.02.2018
Azenis FK510

Здравейте, изключително съм доволен от гумите, които купих от вас! Услугата ви е добра, всичко беше изпълнено много точно и професионално, както беше уговорено! Успех!