Детайли за продукта

Michelin - Latitude CrossH102 215/65 R16

XL
Категория Джипове
Сезон Летни
Размер 215/65 R16
Теглови индекс 102
Скоростен индекс H
Модел Michelin - Latitude Cross
Цена: 204.68 лв 301.00 лв *Всички цени са с включен ДДС
Купи сега

71 dB

Надеждна, навсякъде
- Сцепление на оф-роуд гума
-Агресивно оформеният дизайн на раменната част и големият брой канали на шарката на протектора, познати като Mud Catcher Tread Design, придават на гумата MICHELIN Latitude Cross една изключителна маневреност върху нестабилни и хлъзгави пътни настилки.
-Каучуковата смес « Terrain proof » е технология, разработена на базата на гумите MICHELIN за индустриални машини, при които износването, причинено от ситните камъчета по настилката е една от причините за ускореното износване.

Комфорт на шосейна гума
- Извитата форма на блокчетата е специално създадена така, че контактът между гумата и пътя да става прогресивно при въртене на гумата.
- Големият брой раменни блокчета с различен размер, разположени на различно разстояние, позволява много ниски нива на шума при експлоатация.

Изключително дълъг пробег
Michelin Latitude Cross осигурява дълъг живот на протектора, достоен за репутацията на гумите Michelin, без да прави компромис с нито един от показателите на и извън пътя, което я прави уникална.
Каучуковата смес « Terrain proof » е технология, разработена на базата на гумите MICHELIN за индустриални машини, при които износването, причинено от ситните камъчета по настилката е една от причините за ускореното износване.
Сместа «Terrain proof » позволява каране извън пътя, тъй като се отличава със своята подобрена устойчивост на агресивното въздействие на настилката, което означава и по-слабо износване, особено:
• при използване на гуми с универсално предназначение (всякакви пътища, ситен чакъл);
• или при автомобили с товар (напр. теглене на ван за коне);
• или при спортен стил на каране.

Оставете своята оценка за продукта * Всички полета са задължителни

Сцепление на сухо
Сцепление на мокро
Усет на настилката
Прогресивност
Износване
Комфорт

Добави коментар * Всички полета са задължителни