FALKEN “AZENIS FK510”

FALKEN “AZENIS FK510” ИЗБРАНИ КАТО СТАНДАРТНИ ФАБРИЧНИ ГУМИ ЗА НОВАТА TOYOTA “MIRAI”

 

Sumitomo Rubber Industries, Ltd. има удоволствието да съобщи, че започнахме да доставяме нашите високопроизводителни гуми FALKEN “AZENIS FK510” на Toyota Motor Corporation за използване като фабрично стандартни гуми на техния нов модел “MIRAI” електрически автомобил с горивни клетки (FCEV), които бяха пуснати в продажба този декември.

 

 

 

Новият модел MIRAI не само постига подобрена икономия на гориво в сравнение с предишните FCEV, но също така е проектиран да осигури по-усъвършенствано, комфортно пътуване, както и по-тихо шофиране.

Новият модел MIRAI ще бъде оборудван с водещите гуми на нашата марка FALKEN, AZENIS FK510, която вече спечели широко признание на европейските пазари. Нашите високоефективни гуми AZENIS FK510 осигуряват превъзходна стабилност и маневреност при шофиране с по-високи скорости, благодарение на асиметричния модел на протектора, който оптимизира разпределението на налягането по целия отпечатък на контакта, както и дизайн на заоблен профил за по-голяма гъвкавост на страничната стена. При завиване асиметричният модел разпределя контактното налягане по-равномерно по цялата повърхност на протектора, като помага на водача в управлението на превозното средство, като същевременно помага да се разкрие пълният потенциал на превозното средство. С тези иновативни технологии, ние сме горди да допринесем за по-изискано и комфортно пътуване за новия модел Toyota MIRAI,електрическо превозно средство с горивни клетки (FCEV), което преследва по-високо ниво на шофиране от типичното FCEV.

Приемането на по-голям размер на гумите в сравнение с предишните модели допълнително добавя към вече мощния имидж на новия модел MIRAI като динамичен и бърз автомобил.

Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми