GOODYEAR - ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ЛЕТНИ ГУМИ НА ГОДИНАТА СПОРЕД AUTO BILD!

Auto Bild признава „ориентираната към бъдещето устойчивост“ на Goodyear с престижна награда.

Водещото немско списание Auto Bild присъди на Goodyear своята престижна титла „Производител на летни гуми на годината“, заявявайки „Най-добрите летни гуми идват от Goodyear“ в знак на признание за наградените продукти в гамата на Goodyear, които предлагат „динамично най-добро представяне“ по устойчив начин.

Тази най-нова награда беше публикувана в изданието на Auto Bild от 13 април 2022 г. и следва редица скорошни победи на Goodyear в същата група списания, включително за Eagle F1 Asymmetric 6, EfficientGrip 2 SUV и EfficientGrip Performance 2.

 

В заглавието на прегледа се казва, че „най-добрите летни гуми идват от Goodyear“, като продължават, че „новите модели гуми на Goodyear убеждават както с динамично най-високо представяне, така и с ориентирана към бъдещето устойчивост“.

Освен това, този последен успех е последван от това, че Goodyear получи наградата на Auto Bild за производител на годината за всесезонни гуми както през 2020, така и през 2021 г. със специален акцент върху Vector 4Seasons Gen-3.

 

Goodyear (ondemand.com)

 

Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми