Nokian WR Snowproof – спокойствие на зимните пътища.

  • Първокласно сцепление върху снежни, кишави и мокри пътища.
  • Предвидимо и балансирано шофиране.
  • Плавното търкаляне спестява гориво и опазва околната среда.
 

Основни иновации:

Концепцията Alpine Sense Grip. Отлично зимно сцепление на сняг, киша и мокра настилка. Оптимизираният дизайн на протектора ефективно изтласква снега и кишата, които се намират между гумата и пътната настилка, докато специално приспособените разрези, осигуряват отлично странично и надлъжно сцепление дори и в най-дълбок сняг. Сместа Alpine Grip се справя с взискателните и студени зимни условия, като същевременно предлага отлични резултати при по-меко време в широк температурен диапазон.

„Снежните нокти“: балансирано сцепление на лед и сняг. Снежните нокти ефективно се захващат за повърхността когато шофирате в мек сняг и други видове мек терен, предоставяйки висококачествено сцепление при спиране и ускорение.

Усилватели на спирачките (Brake Boosters) за по-добро сцепление при спиране. Назъбената шарка на усилвателите на спирачките, които се намират върху раменете на протекторите, подобрява сцеплението при спиране на сняг.

Приспособени канали: превъзходна устойчивост на аквапланинг върху киша. Тези канали ускоряват отстраняването на кишата и водата. Двойните канали ефективно съхраняват водата и бързо я отведждат, от гумата и повърхността на шофиране. Полираните канали също така ускоряват премахването на вода, осигуряват допълнителна безопасност и подпомагат шофьорите в дъжд.

Технологията Silent Sidewall. Увеличава комфорта при шофиране. Уникална комбинация на смес и структурен дизайн. Специалната зона на страницата активно спомага за намаляването на звука и вибрациите, които се получават при триенето с пътя, като по този начин намаляват шума вътре в автомобила.

 

Източник: www.nokiantyres.bg

Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми