Детайли за продукта

WeatherproofV98 245/40 R19

5 от 3 гласували

XL
Категория Леки автомобили
Сезон Летни
Размер 245/40 R19
Теглови индекс 98
Скоростен индекс V
Модел Weatherproof
Цена: 378.81 лв 549.00 лв *Всички цени са с включен ДДС
Купи сега

72 dB

Новите висококачествени зимни гуми Nokian Weatherproof, ще сложат край на играта на смяна на гуми, която шофьорите играят всеки есенно зимен сезон. Тези превъзходни екземпляри на революционната концепция на Nokian Tyres за всички сезони комбинират в себе си сигурността през зимата с прецизното поведение и стабилното управление на летните гуми на Nokian. Най-модерните иновации в гамата на Nokian Weatherproof, дело на най-северно разположения производител на гуми, предлагат комфорт при шофиране през всички сезони.

Nokian Weatherproof е проектиранa за шофьори, които искат сигурност на снега и кишата, но също и безпроблемност и ефективност през лятото.Продуктовото семейство на Nokian Weatherproof предлага издръжливост, необходима за движение по пътищата и улиците на Централна Европа, и различни размери за новите модели леки коли, всъдеходи и ванове. Всички размери имат символа „снежинка“ (3PMSF), който показва, че гумите са официално одобрени за употреба през зимата.Nokian Weatherproof се предлага в  една от най-широките гами в сегмента на всесезонните гуми. Новият модел Nokian Weatherproof ще бъде на разположение на търговците през есента на 2015 година. Най-важната зона за новите продукти е Централна Европа.

Опитът на Nokian Tyres в производството на гуми и смеси се усеща и при новото продуктово семейство. Развитието на иновативния продукт е съпътствано от хиляди часове тестове на тестовото трасе, собственост на най-северно разположения производител на гуми, в Ивало, северно от Арктичния кръг. Отличните характеристики, които гумите предлагат през лятото, идват благодарение на стриктна тестова програма, проведена на високоскоростни писти в Германия и Испания.

Подходящата за всякакви условия всесезонна гума Nokian Weatherproof предлага отлично сцепление през зимата. В същото време, се държи отлично и прецизно през горещия летен сезон. Според нашите тестове новото продуктово семейство всесезонни гуми Nokian Weatherproof е много по-сигурно и предлага повече качества от другите типични всесезонни гуми. Символът „снежинка” показва, че гумата е подходяща и официално одобрена за употреба през зимата,“ казва мениджърът продуктово развитие на Nokian Tyres Оли Сепала.

Оставете своята оценка за продукта * Всички полета са задължителни

Сцепление на сухо
Сцепление на мокро
Усет на настилката
Прогресивност
Износване
Комфорт

Добави коментар * Всички полета са задължителни

Коментари (3)

dani

25.10.2018
Weatherproof

Още не съм монтирал гумите на джантите, но определено си заслужават всяко едно левче.

Щ В

05.10.2018
Weatherproof

101 % Качество. Изключителни гуми, нов дот, безшумни с много комфортна возия.

Тея

20.12.2017
Weatherproof

Чисто новички, много им се радвам :)