Детайли за продукта

WR A4V105 275/40 R19

5 от 2 гласували

XL
Категория Леки автомобили
Сезон Зимни
Размер 275/40 R19
Теглови индекс 105
Скоростен индекс V
Модел WR A4
Цена: 372.45 лв *Всички цени са с включен ДДС
Вземи сега Купи и заяви монтаж

Нашите сервизи са в 13 града: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Хасково, Благоевград, Враца, Кърджали и Силистра.

WR A4
Прецизно оптимизираната структура на протекторите и вложените иновации гарантират спокоен и безшумен контакт на гумите Nokian WR A4 с пътното платно при различни скорости и върху различни пътни настилки. Отличната управляемост и овладяването на всички елементи на зимните условия се основават на няколко иновации и по-специално на технологията за гарантиране на експлоатационните качества чрез индивидуален дизайн на ламелите (Functional Performance Siping), при която всяка зона, всеки протекторен блок и канал от стилния протекторен рисунък има своя собствена, компютърно оптимизирана роля. Гумата Nokian WR A4 реагира бързо и прецизно на управлението и поддържа комфортно ниво на шума. Това е най-безшумната зимна гума от централноевропейската гама на Nokian Tyres.

Оставете своята оценка за продукта * Всички полета са задължителни

Сцепление на сухо
Сцепление на мокро
Усет на настилката
Прогресивност
Износване
Комфорт

Добави коментар * Всички полета са задължителни

Коментари (2)

Стиляна Пеева Тошкова

24.10.2018
WR A4

Изключително комфортна возия и усещане дават А4

A F

09.02.2018
WR A4

Днес тествах тези гуми на сняг и са много добри.Няма закъсване и много добре се държат и на мокро(киша) няма да съжалявате за изборът.Аз съм много доволен.