FALKEN КАЗВА ЗАРЕДИ!

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ
Купете сега един комплект (четири гуми) летни гуми Falken от сериите AZENIS FK510, AZENIS FK510 SUV, LINAM VAN01, ZIEX ZE310 ECORUN, ZIEX ZE914, WILDPEAK A/T или SINCERA SN110 и вземете Вашия ваучер за зареждане на стойност от 20,00 лв. (на стойност от 20,00 лв. за гуми 16 цола) или 40,00 лв. (на стойност от 40,00 лв. за гуми 17 цола или по-големи).

Къде? Във всички автоцентрове Мотоексперт.

Допълнителна информация можете да получите от: ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД – Мотоексперт,www.motoexpert.bg, 02 996 84 00.

Промоцията е валидна от 15 март до 31 май 2021.

Ваучерът важи за всички бензиностанции Petrol (ваучер Petrol) на територията на България (Офертата не важи за тютюневи изделия, печатни издания, предплатени карти и винетки). Право на участие имат всички лица над 18 години с изключение на служителите на фирмите Falken Tyre Europe GmbH, Фулда България ООД – Мотоексперт и Petrol, техните роднини, както и персонала на бензиностанции Петрол. Не се допуска предявяване на правни претенции, както и изплащане на премията в брой. Приемат се само талони за участие с прикачено копие от фактурата на Фулда България ООД – Мотоексперт.

Промоцията е ограничена до не повече от осем ваучера на стойност от 5,00 лв. или 40,00 лв. с еквивалентна обща стойност, съответстваща на всяко копие от фактурата. Тази оферта е валидна за потребители, ако те са пълнолетни физически лица, за клиенти с малък бизнес (напр. дърводелци, художници и т.н.), както и за лица на свободна професия (напр. адвокати, лекари и т.н.) и за юридически лица, ако автопаркът им е до 10 автомобила. В този случай трябва да се посочи и лицето, което има право на печалба. Офертата не може да се преотстъпва или прехвърля на други лица.

Попълнената заявка трябва да се качи заедно с касовата бележка най-късно до 15 юни 2021 на: campaign.falkentyre.com.

Разпределянето за MONOLITH Classic Grills вкл. маса от тикова дървесина става измежду всички регистрирани участници на: win-with-falken.com и печелившите се определят чрез случайно изтегляне. След края на акцията ще Ви бъде изпратен Вашия ваучер за зареждане. Falken, както и всички участващи кооперативни партньори не поемат отговорност след предаване на наградите от играта. Това включва също така 100-процентно изключване на всички гаранционни услуги или услуги по замяна след получаване на наградата.Гуми с отстъпка

Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми