FALKEN КАЗВА ЗАРЕДИ!

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Купете сега комплект летни гуми Falken (4 гуми) от сериите AZENIS FK520, AZENIS FK510, AZENIS FK510 SUV, LINAM VAN01, ZIEX ZE310 ECORUN, ZIEX ZE914, WILDPEAK A/T или SINCERA SN110 и получете ваучер от Petrol за пазаруване и зареждане: При покупка на летни гуми 16 цола от горепосочените серии получавате ваучер от PETROL на стойност от 20,00 лева, а при покупка на летни гуми 17 цола (или по-големи) от горепосочените серии получавате ваучер от PETROL на стойност от 40,00 лева.

Къде? Във всички автоцентрове Мотоексперт.

Допълнителна информация можете да получите от консултантите по места на ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД – Мотоексперт или на тел. 02 996 40 78.

Промоцията е валидна от 15 март до 31 май 2023.

Ваучерът важи за всички бензиностанции Petrol (ваучер Petrol) на територията на България (Офертата не важи за тютюневи изделия, печатни издания, предплатени карти и винетки). Право на участие имат всички лица над 18 години с изключение на служителите на фирмите Falken Tyre Europe GmbH, Фулда България ООД – Мотоексперт и Petrol, техните роднини, както и персонала на бензиностанции Петрол. Не се допуска предявяване на правни претенции, както и изплащане на премията в брой. Приемат се само талони за участие с прикачено копие от фактурата на Фулда България ООД – Мотоексперт.

Промоцията е ограничена до не повече от осем ваучера на стойност от 5,00 лв. или 40,00 лв. с еквивалентна обща стойност, съответстваща на всяко копие от фактурата. Тази оферта е валидна за потребители, ако те са пълнолетни физически лица, за клиенти с малък бизнес (напр. дърводелци, художници и т.н.), както и за лица на свободна професия (напр. адвокати, лекари и т.н.) и за юридически лица, ако автопаркът им е до 10 автомобила. В този случай трябва да се посочи и лицето, което има право на печалба. Офертата не може да се преотстъпва или прехвърля на други лица.

Попълнената заявка трябва да се качи заедно с касовата бележка най-късно до 15 юни 2023 на: campaign.falkentyre.com.

Освен подаръчен ваучер за гориво, можете да участвате и в разиграването на лотария на 5 велосипеда по ваш избор. За нея е необходимо да се направи допълнителна регистрация в същия сайт.

 

                                                          

Разпределянето за велосипедите става измежду всички регистрирани участници и печелившите се определят чрез случайно изтегляне. След края на акцията ще Ви бъде изпратен Вашия ваучер за зареждане. Falken, както и всички участващи кооперативни партньори не поемат отговорност след предаване на наградите от играта. Това включва също така 100-процентно изключване на всички гаранционни услуги или услуги по замяна след получаване на наградата.

 

 Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми