FALKEN КАЗВА ЗАРЕДИ!

FALKEN КАЗВА ЗАРЕДИ! ОТ ПИСТАТА НА ПЪТЯ.

Период на акцията: 15 септември – 30 ноември 2023 г.

Условия за участие:

При покупка на зимни или всесезонни гуми Falken (4 броя) от сериите EUROWINTER HS01, EUROWINTER HS01 SUV, EUROWINTER HS02, EUROWINTER HS02 PRO, EUROALL SEASON AS200, EUROALL SEASON AS210, EUROALL SEASON AS220 PRO, WILDPEAK A/T AT3WA, EUROWINTER VAN01 или EUROALL SEASON VAN11 Falken Ви подарява ваучер за зареждане и пазаруване от PETROL на стойност: 16 цола - 20 лева, 17 цола или по-големи - 40 лева. Цялата информация за участие, както и политиката за защита на данните във връзка с акцията, ще намерите на: https://campaign.falkentyre.com/bg/landing.

Къде? 

В периода на акцията 15.09. – 30.11.2023 г. при всички дилъри на Falken в България. Допълнителна информация на https://campaign.falkentyre.com/bg/landing

Тази оферта за закупуване на Зимни гуми или Гуми за всички сезони от посочените по-горе серии важи за потребители (в случай че са пълнолетни), за физически лица (т.е. самонаети лица и лица със свободна професия), за персонални дружества и за юридически лица (в случай че в предприятието не са разрешени повече от десет автомобила). При участие на персонални дружества и юридически лица поименно трябва да се посочи съответното правоимащо лице. Офертата не може нито да се преотстъпва, нито да се прехвърля. На участие нямат право служителите на фирмата Falken Tyre Europe GmbH, на фирмата Petrol и техните роднини, както и служителите на участващите бензиностанции на Petrol. Плащане в брой на печалбата, както и плащането в брой на салдото на карта е изключено.

Вземат се под внимание единствено участия с копие на фактура от дилъри в България. Акцията е ограничена до един ваучер за зареждане на копие на фактура. За успешна регистрация трябва да са попълнени всички полета във формуляра за контакт. Качете попълненото заявление с касова бележка от периода на акцията най-късно до 15 декември 2023 г. на https://campaign.falkentyre.com/bg/landing.

Томболата за 8-дневната мечтана почивка на Малта за двама души на стойност от 5000 € ще се изтегли сред всички участници, регистрирали се на www.win-with-falken.com. Печелившите ще се определят чрез теглене на случаен принцип и непосредствено след акцията те ще получат премията от играта с награди под формата на ваучер. Falken Reifen, както и всички участващи кооперационни партньори не поемат отговорност след предаване на премиите от играта с награди. Това включва също 100 %-ов отказ от всички гаранционни или заместващи услуги след получаване на печалбата.

 

 Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми