FALKEN ОБЯВЕН ЗА "ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА NÜRBURGRING ENDURANCE SERIES"

Falken разширява ангажимента си в автомобилния спорт и ще бъде новият спонсор на Nürburgring Endurance Series (NLS) за сезон 2021. Споразумението предвижда, че марката гуми да разположи логото на предните крила на всички конкурентни състезателни автомобили от серията. Освен това ще има значителни надписи на пистата на старт-финалната права и на подиума на победителите, както и маркировка на официалната начална страница на NLS с планирани допълнителни възможности за промоция.

 

Планирани са девет състезания за състезателния календар за този сезон на най-големия световен шампионат по автомобилен спорт, проведен на емблематичния Нюрбургринг Нордшлайф.

Falken е дългогодишен участник в серията NLS (по-рано известна като VLN), както и в 24H-състезанията от 1999 г., като се състезава с редица автомобили, наскоро с две еднакви Porsche, които трябва да се върнат през 2021 г. .

„В продължение на повече от 20 години Falken се справя с тежката конкуренция, синоним на Nürburgring Nordschleife, както със собствения си екип, така и като партньор на Nürburgring Endurance Series и демонстрира силен ангажимент към автомобилния спорт“, казва Кристиан Стефани, управляващ директор VLN VV GmbH & Co. KG. "Особено в тези времена, новият спонсориран ангажимент е всичко друго, но не и нещо типично. Само чрез силни партньори като Falken ние сме в състояние да разработваме последователно Nürburgring Endurance Series и да гарантираме, че той ще процъфтява и в бъдеще."

„Митът за Nordschleife винаги е представлявал голяма атракция за нас“, казва Денис Вилстерман, маркетинг ръководител, Falken Tire Europe GmbH, относно ангажимента. "Отдавна се радваме да работим заедно с Нюрбургринг като доверен и успешен партньор. Казано по-просто, няма по-добра изява, която да демонстрира ефективността на нашите гуми от Nordschleife."

 

Източник: falkentyres.com

Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми