Начини на заплащане

Начини на заплащане
Клиентът е длъжен да заплати продажната цена на закупената от него стока в при потвърждаване на заявката от Доставчика.

motoexpert.bg предлага на своите клиенти два начина да заплатят закупената от тях стока:
- Чрез наложен платеж, при което дължимата сума се дава на куриера в момента на предаване на стоката;
- Чрез извършване на on-line плащане през виртуален ПОС-терминал с дебитна или кредитна карта.
Вида на плащането Клиентът избира в момента на попълване на своята поръчка.

I. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.
Ако сте избрали да платите чрез наложен платеж при попълване на поръчката си, ще получите Е-мейл на адресът, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена. След това представител на motoexpert.bg ще се свърже с Вас на посочения от Вас телефон за допълнителни уточнения на мястото и часа, на които да бъде доставена стоката и евентуално, за да се уточнят някои допълнителни детайли /като модел на Вашата кола/ касаещи сделката. Сделката ще приключи с доставка от куриер на мястото, което сте пожелали и плащане от Ваша страна на дължимата от Вас сума на куриера.

II. ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Ако сте избрали да заплатите стоката с плащане по интернет, отново ще получите Е-мейл на адресът, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена. В този Е-майл , освен, че ще бъдете информирани, че поръчката Ви е приета, ще получите и линк за он-лайн разплащане към виртуален ПОС-терминал на системата Борика. На този терминал ще можете да извършите плащане с Вашата дебитна или кредитна карта. ПОС-терминалът обслужва карти "VISA", "Mastercard", както и всички карти включени в системата на Борика. Данните, които ще попълните в ПОС-терминала, са абсолютно защитени от системата Борика и са недостъпни за който и да е интернет потребител, включително и за motoexpert.bg. След Вашето плащане, представител на motoexpert.bg ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите по доставката - място, време и др.
В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 7 дни.

Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми