TPMS Датчици за налягане

Ние разполагаме с диагностична апаратура във всеки сервиз, за да установим кой сензор на автомобила не работи. Разполагаме с TPMS сензори Alkar за всички марки и модели автомобили.  Имаме възможност да ремонтираме вентила на вашият TPMS сензор защото разполагаме с пълен комплект за ремонт на TPMS сензори.
Може да ви обучим  4 нови TPMS сензора и да ги монтираме на вашият комплект Зимни Гуми. Така няма да се налага да демонтирате и монтирате всеки сезон вашите гуми от джантите.

Намерете Вашите сензори, чрез нашия конфигуратор за TPMS – тук.

Когато сте пред дилемата Оригинален ОЕ сензор от официалният вносител на автомобила или Универсален сензор?

Ние ви съветваме да предпочетете Универсален сензор ето защо:
1. Универсалният сензор  много по-качествен защото фирмите производители на автомобили използват евтини сензори за да постигат цена.
2. Универсалният сензор в повечето случай е на по-добра цена от сензора на вносителя на автомобила
3. Универсалният сензор покрива над 90% от всички марки и модели автомобили. Когато закупите комплект  Универсални сензори  вие инвестирате в поне 6-8 години напред  и дори когато смените автомобила си с нов вие може да използвате същите сензори за новият си автомобил независимо каква марка и модел е тя.
4. Оригиналният сензор поддържа само един протокол и няма възможност за Препрограмиране, докато Универсалният сензор може да се Препрограмира до 700 пъти и поддържа голямо количество Протоколи което го прави универсален за над 90% от автомобилите

Използването на TPMS уредби става задължително за всички автомобили произведено след  Ноември 2014. В Световен мащаб това би довело освен до намаляване на разхода на гориво на автомобилите но и до намаляване на изпусканите от тях вредно емисии и по точно СО2. Това от своя страна ще спаси природата и милиони човешки животи.

 

Изберете наш обект

Враца (1)
Плевен (1)
София (6)
Благоевград (1)
Пловдив (1)
Ст. Загора (2)
Хасково (3)
Кърджали (1)
Сливен (1)
Бургас (2)
Варна (2)
Силистра (1)
Русе (1)

Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми