TPMS Датчици за налягане

Ние разполагаме с диагностична апаратура във всеки сервиз, за да установим кой сензор на автомобила не работи. Разполагаме с TPMS сензори Alkar за всички марки и модели автомобили.  Имаме възможност да ремонтираме вентила на вашият TPMS сензор защото разполагаме с пълен комплект за ремонт на TPMS сензори.
Може да ви обучим  4 нови TPMS сензора и да ги монтираме на вашият комплект Зимни Гуми. Така няма да се налага да демонтирате и монтирате всеки сезон вашите гуми от джантите

Когато сте пред дилемата Оригинален ОЕ сензор от официалният вносител на автомобила или Универсален сензор ?
Ние ви съветваме да предпочетете Универсален сензор ето защо:
1. Универсалният сензор  много по-качествен защото фирмите производители на автомобили използват евтини сензори за да постигат цена.
2. Универсалният сензор в повечето случай е на по-добра цена от сензора на вносителя на автомобила
3. Универсалният сензор покрива над 80% от всички марки и модели автомобили. Когато закупите комплект  Универсални сензори  вие инвестирате в поне 6-8 години напред  и дори когато смените автомобила си с нов вие може да използвате същите сензори за новият си автомобил независимо каква марка и модел е тя.
4. Оригиналният сензор поддържа само един протокол и няма възможност за Препрограмиране, докато Универсалният сензор може да се Препрограмира до 700 пъти и поддържа голямо количество Протоколи което го прави универсален за над 80% от автомобилите

Използването на TPMS уредби става задължително за всички автомобили произведено след  Ноември 2014. В Световен мащаб това би довело освен до намаляване на разхода на гориво на автомобилите но и до намаляване на изпусканите от тях вредно емисии и по точно СО2. Това от своя страна ще спаси природата и милиони човешки животи.
 

Услуги

Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми