Концепция

Концепция - ВСИЧКО с едно спиране в "бокса"!
Супермаркет за автомобилисти + сервиз + качествено обслужване = по-изгодно!
 
Фирма ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД - MOTOEXPERT предлага комплексен сервиз за Вашия автомобил. Под един покрив ще намерите един "супермаркет за автомобилисти" с богат асортимент и сервиз за почти всички марки автомобили, който е оборудван с модерна техника и съдържа богата гама сервизни услуги, извършвани от високо квалифициран персонал. Нашите специалисти ще Ви посъветват комплексно и компетентно по всички въпроси.
 
Клиентите се възползват и от изгодни цени, получаващи се от големия обем на стоките, които ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД директно импортира и може да предаде тези изгодни условия на своите клиенти.
 
Ние предлагаме и други предимства: добра наличност на артикули и резервни части, бързина, широк опит и професионалност.
 
НЕОБХОДИМОТО, за да се движи Вашият автомобил сигурно!
Като надежден партньор на всеки автомобилист ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД - MOTOEXPERT безкомпромисно залага на качество и разполага с един широк асортимент аксесоари и резервни части с качество на първоначално вградените. Обучените продавачи ще посъветват клиентите компетентно по всички въпроси. Всеки може да направи своя избор в приятна атмосфера и да разгледа и се информира в прегледно сортираните филиали. Всички резервни части и продукти се монтират директно в прилежащия сервиз. В MOTOEXPERT ще намерите всичко, свързано с автомобила и мобилността.   
    
СЕРВИЗ - ПЪЛНА ГАЗ, по отношение на обслужването!
Предимството за клиента е спестяване на време и оптимална подготовка на посещението на филиала на MOTOEXPERT.
 
Нашата клуб карта - MOTOEXPERT. Доволни клиенти - това е нашата цел! Повече от 20 000 клиента междувременно се възползват от преференциите и предимствата на нашата клуб карта.

Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми