Ремонт Двигател

Малка причина, но голям дефект!
Нашите специалисти намират всяка грешка. Ние обсъждаме с Вас причините, предлагаме решения и ги реализираме.
Всеки двигател си има определен ресурс след изчерпването му двигателят започва да дава индикации за това, че му преключва живота с изчерпването на моторесурса "моторесурс е времето за което един двигател работи според заводските си параметри, за различните двигатели това време е различно".
Ние предлагаме компютърна диагностика, смяна на масла и филтри, смяна на ремъци
ремонт горивна система, както и ремонт двигател ( например: смяна гарнитура глава, смяна биелни и основни лагари, смяна бутала и клапани и др.).
Ремонт охладителна система (например смяна: водна помпа, термостат и др.) и много други.
 

Основният ремонт на двигателя включва:

на пълното му разглобяване, преглед, замерване със специални инструменти на луфтове и хлабини, подмяната на износени компоненти и обратното сглобяване с прецизна точност. До основен ремонт на двигателя може да се стигне не само поради износването му от дългия пробег. Основен ремонт се налага да бъде извършен когато двигателят е бел прегрял, останал без масло или поради скъсан ангренажен ремък.
  В някой от случаите на основен ремонт двигателят е необходимо да се демонтира от купето. Демонтажа и монтажа на двигател е много сложна и трудоемка процедура. Освен проблема в теглото на двигателя, за да бъде демонтиран трябва да бъде отделен от скоростната кутия, от изпускателната генерация, необходимо е да се разкачи и премахне цялата електрическа инсталация и да се разкачат всички водни съединения свързващи двигателя с  елементите на охладителната система.

Галерия

Изберете наш обект

Враца (1)
Плевен (1)
София (6)
Благоевград (1)
Пловдив (1)
Ст. Загора (2)
Хасково (3)
Кърджали (1)
Сливен (1)
Бургас (2)
Варна (2)
Силистра (1)
Русе (1)

Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми