FALKEN КАЗВА ЗАРЕДИ!

Условия за участие:

Купете сега комплект летни гуми или всесезонни гуми Falken (4 броя, изключени са гумите за камиони) от сериите AZENIS RS820, AZENIS FK520, AZENIS FK510 SUV, AZENIS FK510, AZENIS FK453CC, e. ZIEX, ZIEX ZE310 ECORUN, ZIEX ZE914 ECORUN, WILDPEAK R/T01, WILDPEAK A/T AT01, WILDPEAK A/T AT3WA, WILDPEAK M/T, LANDAIR LA/AT T110, SINCERA SN110, SINCERA SN832 ECORUN, EUROALL SEASON AS220 PRO, EUROALL SEASON AS210, EUROALL SEASON AS200, EUROALL SEASON VAN11 или LINAM VAN01 и получете ваучер от Petrol за пазаруване и зареждане.

При покупка на летни гуми или всесезонни гуми от 16 цола от горепосочените серии получавате ваучер от PETROL на стойност от 20,00 лева, а при покупка на летни гуми или гуми, от 17 цола и нагоре от горепосочените серии получавате ваучер от PETROL на стойност от 40,00 лева.

Къде?

В периода на акцията 15.03. – 31.05.2024 г. при всички дилъри на Falken в България. Допълнителна информация на: https://campaign.falkentyre.com/bg/landing.
Тази оферта за закупуване на летни гуми или всесезонни гуми от посочените по-горе серии важи за потребители (в случай че са пълнолетни), за физически лица (т.е. самонаети лица и лица със свободна професия), за персонални дружества и за юридически лица (в случай че в предприятието не са регистрирани повече от десет автомобила). При участие на персонални дружества и юридически лица поименно трябва да се посочи съответното правоимащо лице. Офертата не може нито да се преотстъпва, нито да се прехвърля. На участие нямат право служителите на фирмата Falken Tyre Europe GmbH, на фирмата Petrol и техните роднини, както и служителите на участващите бензиностанции на Petrol. Плащане в брой на печалбата, както и плащането в брой на салдото на карта е изключено.
Вземат се под внимание единствено участия с копие на фактура от дилъри в България. Акцията е ограничена до един ваучер за зареждане на копие на фактура. За успешна регистрация трябва да са попълнени всички полета във формуляра за контакт. Качете попълненото заявление с касова бележка от периода на акцията най-късно до 15 Юни 2024 г. На https://campaign.falkentyre.com/bg/landing.

Томболата за автобокс Yakima "SkyTour 420 L" (3 броя на стойност 799,90 EUR всеки) и багажника за велосипеди "JustClick" (12 броя на стойност 729,90 EUR всеки) ще се изтегли сред всички участници, регистрирали се на www.win-with-falken.com. Печелившите ще се определят чрез теглене на случаен принцип и непосредствено след акцията те ще получат премията от играта. Falken Reifen, както и всички участващи кооперационни партньори не поемат отговорност след предаване на премиите от играта с награди. Това включва също 100 %-ов отказ от всички гаранционни или заместващи услуги след получаване на печалбата.

 


Виж брошурата


Предлагаме голямо разнообразие от автомобилни гуми